Collectieve inkoop voor zonnepanelen in Friesland

Zon voor Friesland is een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen in de provincie Friesland. Met deze actie wil men zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Een fossielvrij Friesland en een lagere energierekening voor de bewoners. Met dit collectief worden 5.000 woningen in Friesland voorzien van zonnepanelen.

Voordelig
Door de gezamenlijke inkoop profiteert men van een uitzonderlijk lage prijs. Erg interessant. Het gaat zelfs een stap verder. Zonnepanelen zijn onderhevig aan een jaarlijkse prijsdaling. Daarom is de toekomstige prijs van zonnepanelen in 2018 vastgesteld en gaan de voorstellen uit van die prijs.

Hoge kwaliteit
Duurzaam moet ook echt duurzaam zijn. Er wordt daarom uitsluitend met producten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen gewerkt. Hierdoor worden unieke garanties voor de lange termijn geboden. Zo kan men met een gerust hart genieten van de eigen opgewekte zonne-energie.

Lokaal
Om nog meer regionale impact te hebben wordt ook de Friese werkgelegenheid gestimuleerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van lokale installateurs. Betrouwbaar en altijd dichtbij. En goed voor de lokale werkgelegenheid.

Profiteer van dit Friese zonne-energie collectief en meld je aan via de website. Of bezoek de winkel in Leeuwarden.